anke

Foto og videooptagelse: 

Fest-fotografen bevarer minderne fra dit livs vigtigste øjeblikke.
Når den store beslutning er truffet at fejrer livets store begivenheder, såsom bryllup, barnedåb, fødselsdage og konfirmation, er det rart at vide, at minderne bliver bevaret for fremtiden. Og ved store fester, er der ikke altid overskud til at tage billederne selv. Hos Fest-fotografen er det vigtigt at fastholde minderne fra begivenheder, der er unikke for dig, din familie og dine venner. Vi arbejder professionelt, og når du vælger Fest-fotografen til din fest, er du i sikre hænder.
Fotos og video er ikke bare til glæde for dig her og nu, men også for kommende generationer. Som vært eller midtpunkt for en festlig dag, kan det være rart, at der er andre, der tænker på at tage billederne. Og når du overlader den del til fest-fotografen, giver vi dig – med fotos og video – muligheden for at opleve det, du måske ikke fik med på selve dagen. Når du overlader foto-og videoopgaver til fest-fotografen, er du sikker på et professionelt og kreativt resultat, og du slipper for selv at skulle tænke på at forevige dagen, men kan koncentrere dig om det vigtigste – at nyde festen!
Hvis i har ønsker om at vedlægge musik til videoen gør vi gerne i samråd med jer og hvis der skal tilføjes andre billede eller videoer tilføjer vi gerne til videoen.

 

Ved et bryllup tilbyder jeg:

Optagelse af bruden i hjemmet efter ønsker.
optagelse af bordene på feststedet, inden gæsterne ankommer.
Videooptagelse af ankomst til kirken.
optagelse af vielsen
(hvis præsten tillader det.)
Afgang fra kirken og ankomst til feststed.
Fotografering af brudeparret.

(Har ikke egen atelier)
Fotografering af gæsterne, ved bordet.
Under middagen optages af taler, sange og underholdning.
Optagelse af brudevalsen.

top

21241392 | Skelhøj 7, Sundby - Danmark | Tlf.: 21241392 | bvkimport@gmail.com